Nagel groothandel

Ben jij van plan om binnenkort je eigen nagelsalon te openen? Of heb je er al een en zou je wel wat willen uitbreiden met je aanbod? Dan kun je het beste een grote nagelgroothandel zoeken. Daar verkopen ze namelijk alles wat je nodig hebt om nagels te lakken, stylen en voorzien van een mooi design. Denk bijvoorbeeld aan speciale gellak. Dit lijkt normale nagellak, want het zit in zo’n zelfde potje, maar het werkt ietsje anders. Gellak moet je namelijk onder een speciale lamp laten uitharden, waarna het veel langer blijft zitten dan normale nagellak. Bij een goedkope nagelgroothandel kun je onder andere deze gellak kopen, maar ook de speciale lamp die je daarvoor nodig hebt. Qua kleuren zal het nog moeilijk kiezen worden, want bij zo’n groothandel voor nagelproducten hebben ze doorgaans keuze uit honderden kleuren.

Nagelgroothandel voor nagelstyling

Onder nagelstyling verstaan we de versieringen van nagels, die wat verder gaan dan enkel aflakken. Bij een echte nagelgroothandel kun je namelijk ook allerlei materialen bestellen om nagels nóg mooier te maken. Denk maar eens aan glitters of flakes. Deze zitten in kant en klare potjes, en je kunt ze over natte nagellak strooien, dan blijven ze gemakkelijk zitten. Ook verkopen ze in een nagelgroothandel hele bijzondere nagellak met marmer effect. Deze moet je op een andere manier lakken als normale nagellak, en als je er goed in bent kun je er hele mooie effecten mee creëren. Daarnaast hebben ze in zo’n groothandel voor nagelproducten ook allerlei schaartjes en vijltjes om nagels mooi af te werken.

Hand- en nagelriemverzorging

In vrijwel elke manicure zit ook nagelriemverzorging bij inbegrepen. Dit wil zeggen dat de nagelriemen worden teruggeduwd naar achter, en dat ze als de nagels helemaal klaar zijn een verzorgende olie krijgen. Ook dit soort producten kun je bij een nagelgroothandel bestellen. Daar is alles bovendien wat goedkoper dan in een normale winkel. Je koopt het immers bij de leverancier en de winkel hoeft er niks aan te verdienen.