car wrap

Er zijn mensen die hun auto willen personaliseren. Het is dan mogelijk om te kiezen voor een Car wrap. Veel mensen die hun auto willen laten personaliseren kiezen voor die mogelijkheid. Waarom? Omdat het laten wrappen van een auto een stuk voordeliger is dan het laten overspuiten van een auto. Bovendien is de oorspronkelijke lak van de auto dan beschermd tegen krassen en schade. De restwaarde van de auto blijft daarom doorgaans hoog.

De auto een andere kleur geven

Je kunt jouw auto een andere kleur geven door jouw auto te laten wrappen. Er kan gekozen worden uit vele kleuren en afwerkingen. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een hoogglanzende wrap of voor een stoere matzwarte wrap. Toch liever een andere kleur en afwerking? De kleur en afwerking die jij wenst kan ongetwijfeld worden gerealiseerd. De vakkundig aangebrachte hoogwaardige folie zorgt voor een uiterlijk dat nagenoeg gelijk is aan autolak. Wil je na een aantal jaren liever een andere kleur? Ook dat is mogelijk, want de aangebrachte folie kan worden verwijderd en vervangen worden door folie van een andere kleur.

Details laten wrappen

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een detail wrap. Bepaalde onderdelen van het exterieur van de auto, zoals bijvoorbeeld het dak en de spiegels, krijgen dan een andere kleur. Door bepaalde onderdelen te laten wrappen krijgt jouw auto een sportievere look. Je kunt ook kiezen voor een bepaalde afwerking. Onderdelen in het interieur, zoals bijvoorbeeld de middenconsole en het dashboard, kun je natuurlijk ook laten wrappen.

Striping laten aanbrengen

Jouw auto sportiever of exclusiever maken? Dat kan door het laten aanbrengen van striping. Er is heel veel mogelijk. Wellicht wil je een striping laten aanbrengen die je op een andere auto hebt gezien. Wellicht heb je een eigen idee over een striping die jouw auto sportiever of exclusiever kan maken? Jouw auto kan ongetwijfeld worden voorzien van de door jou gewenste striping.