Keratine behandeling Amsterdam

We bezoeken regelmatig de kapper. We borstelen iedere ochtend de knopen uit onze lokken, én we wassen ons haar met een goede shampoo. Shampoo waar op de fles staat aangegeven dat ze je haar sterker, gezonder en stralender maken. Toch is alleen het gebruiken van een goede shampoo niet voldoende. Onderstaande tips kunnen je nog een extra beetje helpen bij het verzorgen van je haar. Want de kleinste veranderingen in je dagelijkse routine kunnen al een groot verschil maken.

Keratine behandeling

Keratine is een stofje dat van nature al aanwezig is in je haar. Dit stofje helpt je haar om sterk en gezond te blijven, én om er stralend uit te zien. De glans in je lokken is voor een groot deel afkomstig van keratine. Maar doordat we ons haar regelmatig blootstellen aan verf, hete föhns en stijltangen, kan ons haar worden beschadigd. Beschadigt haar houdt minder keratine vast, waardoor je haar pluizig en droog wordt. Gelukkig is er een oplossing. De keratine behandeling in Amsterdam zorgt ervoor dat het keratine gehalte in je haar wordt hersteld. Met heerlijk zacht én glanzend haar als resultaat.

Eet gezond

Voed je haar van binnenuit. Om ervoor te zorgen dat zowel je hoofdhuid als je haar voldoende word gevoed, kies je voor voeding met veel gezonde vetten, mineralen en vitaminen. Omega-3, Zink en Ijzer zijn heel belangrijk voor je haar. Denk bijvoorbeeld aan avocado’s, noten en vette vis. En vergeet ook vooral niet om dagelijks genoeg water te blijven drinken.

Douchen

Na een heerlijk warme douche is het slim om je haar af te spoelen met koud water. Hierdoor heeft je haar minder kans om te breken, en krijgt je haar een mooie, natuurlijke glans. Wees tevens zeer voorzichtig met je haar wanneer het nog nat is. Je haar is dan namelijk op zijn kwetstbaarst. Wikkel je haar in een handdoek, en wacht tot het luchtdroog is voordat je het gaan doorborstelen. Zo kun je klitten én gespleten haarpunten voorkomen