Armband edelsteen
Tijdens de zomermaanden dragen we over het algemeen veel meer sieraden en accessoires dan tijdens de overige seizoenen. Hoogstwaarschijnlijk heeft dit te maken met het warme, zonnige weer in de zomer. De hoge temperaturen zijn namelijk het perfecte moment om helemaal los te gaan met grote sieraden en andere accessoires. Waar ze in de andere seizoenen vaak worden gebruikt als finishing touch, zijn sieraden in de zomer een manier om je gehele outfit op te vrolijken én de nodige kleur toe te voegen. Hieronder hebben we de laatste trends op het gebied van zomerse accessoires op een rijtje gezet.

Accessoires

Voor we naar de grootste trends op het gebied van sieraden gaan, eerst even de overige accessoires die tijdens de zomer erg veel worden gedragen. Denk bijvoorbeeld aan grote, statement, zonnebrillen. En wees ook vooral niet bang om een zonnebril in een gekke vorm of kleur te dragen. Daarnaast zijn haaraccessoires ook weer helemaal terug van weggeweest. En dan hebben we het niet alleen over scrunchies en haarbanden, maar ook over hoeden, bloemenkronen en haarspelden.

Armbandjes

Een zomerse outfit is niet compleet zonder een armband. Omdat je in de zomer vaak in korte mouwen loopt, zijn armbandjes onmisbaar. Ze fleuren je gehele outfit op. Kies bijvoorbeeld voor een armband met edelsteen, wanneer je gaat voor één statement sieraad. Of voor Ibiza kralen armbandjes wanneer je meerdere armbanden rond één pols wilt dragen. Zowel de kralen als de edelstenen zijn vaak in vele kleurtjes verkrijgbaar, zodat je ze helemaal kunt personaliseren naar jouw stijl én lievelingskleur.

Enkelbandjes

Nét zoals bij de armbanden, zijn ook enkelbandjes onmisbaar tijdens de zomer. Aangezien de zomer vrijwel het enige seizoen is waarin enkelbandjes te zien zijn. In de koudere seizoenen zijn je enkels immers vrijwel altijd bedekt met kleding. Kies je voor een minimalistisch enkelbandje, of ga je voor een gedecoreerde met kralen, schelpen of bedeltjes? Wat je ook kiest, ze zijn ideaal om te dragen met sandalen, slippers en zelfs blote voeten. Perfect voor de zomermaanden, dus.