Stainless steel sieraden

We zijn met z’n allen, in het afgelopen jaar, weer meer sieraden gaan dragen als het jaar ervoor. Waar je vroeger alleen sieraden met een speciale betekenis droeg, denk bijvoorbeeld aan een trouwring, draagt tegenwoordig iedereen sieraden. Soms als finishing touch voor een leuke outfit, en soms om iets opvallends toe te voegen aan een verder neutrale outfit. Maar met de duizenden mogelijkheden op het gebied van materialen, kralen en overige decoraties, veranderen de trends nogal regelmatig. Hieronder hebben we de laatste trends op een rijtje gezet, zodat je zeker weet dat je al je outfits kunt voorzien van de meest perfecte sieraden.

Sieraden van bijzondere materialen

Vroeger had je misschien alleen de keuze tussen goud en zilveren sieraden, maar dit is allang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er tientallen verschillende materialen waarvan sieraden worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van stof in de zomer, of de stoerdere stainless steel sieraden. Het gebruik van bijzondere materialen beperkt zich overigens niet alleen tot de sieraden zelf. Ook de bedeltjes en kralen kunnen van interessante materialen zijn gemaakt. Zo is een combinatie van hout en goud bijvoorbeeld zeer populair.

Minimalistische bedeltjes

Een andere grote trend op het gebied van sieraden zijn de zogenoemde minimalistische sieraden. Deze sieraden, voornamelijk kettingen en armbanden, zijn klein en fijntjes gemaakt. Vroeger waren het vaak alleen chains, maar tegenwoordig bevatten de minimalistische sieraden vaak kleine bedeltjes. Denk bijvoorbeeld aan sterren, hartjes of de voorletter van je naam. Deze sieraden zijn heel geschikt om met elkaar te combineren, voor een speelser effect.

Het stapelen van ringen

Ringen behoren al jaren tot de lijst van meest trendy sieraden, maar toch is er ook hier wel een nieuwe trend ontstaan. Steeds meer mensen dragen namelijk meerdere ringen om één vinger. Denk bijvoorbeeld aan een grote edelstenen ring, gecombineerd met een minimalistische gouden ring. Het stapelen zorgt er niet alleen voor dat de ringen meer opvallen, maar ook voor meer ruimte om je vingers. Genoeg redenen om nog meer ringen te kopen, dus.