Wat is je auto polijsten en welke stappen onder gaat jouw auto dan? Auto polijsten Eindhoven is een van de bedrijven in Nederland die dit doet. 

Hoe start je een auto bedrijf?

Hoe start je nou een auto polijsten Eindhoven bedrijf? 

Om een bedrijf te kunnen runnen moet je veel kennis hebben over het onderwerp waarover jij een bedrijf wilt runnen. Zo kan je naar school gaan om tot in de details te weten te komen over een auto bedrijf. Of je kan het op internet opzoeken, maar of dat helemaal proper kan is niet echt duidelijk vaak zoeken mensen een professioneel iemand op die zich kan helpen met een bedrijf op te starten. Maar welke opleidingen heb je eigenlijk nodig? Je kan op zoek gaan naar een school, MBO Rijn Ijssel en ROC bieden soms deze opleidingen aan, maar dan op verschillende locaties. De opleiding houd in dat je 4 dagen werkt en 1 dag naar school gaat. Ook kan je in opleiding gaan bij leerbedrijven die niet vallen onder een Rijnijssel of ROC. Vaak krijg je dan een baan aangeboden en school. Je moet dan werken bij een bedrijf die jou meer kan leren over het onderwerp. 

 

Hoe polijst je een auto?

Om een auto te polijsten moet je even een paar stappen door en niet zomaar wat stappen. 

Hiervoor hebben ze een behandelplan en die is als volgt

 • Voor-reinigen van de auto in meerdere stappen
 • De auto met de handwassen met PH-neutrale shampoo
 • Deursponningen reinigen
 • Velgen en wielkasten reinigen met speciale velgenborstels en reinigers
 • De remklauwen goed schoonmaken 
 • Drogen met ulra zachte droogdoeken, met de hand
 • Drogen met de lucht
 • Reinigen met klein 
 • Polijstbehandelingen 
 • Eventuele chromen lijsten en delen schoonmaken en polijsten 
 • Aanbrengen van een hoge kwaliteit wax of sealant  
 • Ramen schoonmaken aan binnen en buitenzijde
 • Ramen voorzien van een waterafstotende coating, dit is tegen de regen. 
 • Banden voorzien van satijn zwarte dressing, ter bescherming. 

Zo zie je maar dat er veel nodig is om je auto te laten polijsten, zo doen bedrijven zoals bijvoorbeeld Auto polijsten Eindhoven het met liefde en raden het je echt af om dit soort stappen zelf te ondernemen als je niet weet waar je mee bezig bent, kan je je auto naar de filistijnen halen en ben je nog veel verder van huis. Want een nieuwe auto is duurder dan de schade te laten reparen of een bedrijf te zoeken die goed is in Auto polijsten.